Terugblik op de conferentie ‘The 3Rs and NAMs: all inclusive?’

Op 19 juni kwamen meer dan 170 mensen uit de diverse netwerken van Vervanging, Vermindering en Verfijning (3Vs) en proefdiervrije innovatie samen in Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Ook sloten meer dan 70 mensen online aan. We bedanken alle deelnemers, in de zaal en online, sprekers, panelleden, dagvoorzitter Desiree Hoving en de vier organiserende partijen voor een inspirerende dag zoals blijkt uit het fotoverslag. Onze conclusie: ‘The 3Rs and NAMs: all inclusive!’. 

Beeldverslag

Op deze pagina delen we de foto’s en informatie over de partijen die deze conferentie georganiseerd hebben.

Voor een kort inghoudelijk verslag, zie ons nieuwsbericht: Respectvolle dialoog en verbinding tijdens de conferentie ‘The 3Rs and NAMs: all inclusive!’ (20 juni 2024)

De organiserende partners: contact en samenwerking

Deze vier organisatie hebben de conferentie mogelijk gemaakt. Wil je ons beter leren kennen, op de hoogte blijven van de transitie naar proefdiervrije innovatie en kansen verkennen om samen te werken? Bekijk dan de websites, abonneer je op de nieuwsbrieven of neem contact met ons op.

Transitie Proefdiervrije Innovatie (TPI) 

Website van TPI  Nieuwsbrief TPI  Contact met TPI

Animatie: Iedereen wil een veilige omgeving voor mens, dier en milieu

3Rs Centre Utrecht 

Website 3Rs Center Utrecht  Contact met 3Rs Centre Utrecht

Animatie: The 3Rs Centre Utrecht: Connecting the 3R's and NAMs

Nationaal Comité advies dierproevenbeleid (NCad) 

Website NCad  Nieuwsbrief NCad

TPI Utrecht 

Website TPI Utrecht Contact met TPI Utrecht

Video: Transition Project towards Animal-free Innovation

Certificaat van deelname

Heb je deelgenomen aan de conferentie en wil je graag een certificaat van deelname ontvangen? Stuur je verzoek naar tpi@minlnv.nl. Zet daarin de gegevens die je graag op het certificaat vermeld wilt zoals naam, titels en organisatie. We sturen je z.s.m. een digitaal certificaat.